Košarica: Skupaj:0,00 €
Telefon: 01 364 00 20 

MEDENA KOZMETIKA Bee Beauty

MEDENA KOZMETIKA Bee Beauty

Čebelji vosek, med, matični mleček in propolis so idealne surovine za nego kože. Kolekciji medene kozmetike ZALA, ki jo proizvajamo že 25 let, smo dodali novo kolekcijo BEE BEAUTY. Kolekcijo sestavljajo: krema s čebeljim voskom in medom, krema s čebeljim voskom in matičnim mlečkom, krema s čebeljim voskom in propolisom, šampon z medom in propolisom ter eteričnim oljem sivke ali rožmarina, med za masažo, medeni piling in medene kopalne soli z rožmarinom, sivko, vrtnico in cimetom, balzam za ustnice in več vrst mil.

   

Padajoče
na stran
 1. Bee Beauty krema PROPOLIS

  Bee Beauty krema PROPOLIS

  8,30 €

  Bee Beauty krema PROPOLIS s čebeljim voskom, medom, matičnim mlečkom in propolisom je namenjena občutljivim vrstam kože, predvsem mladi, problematični koži. Lahko jo uporabljamo tudi kot kremo za roke ali za nego razpokane kože na stopalih.

  Če je koža prekomerno izsušena, se lušči in nastajajo celo rane. V nasprotju s tem pa je lahko tudi izredno mastna, kar se pogosto dogaja pri mladi, najstniški koži. V obeh primerih si lahko pomagamo tudi s čebeljimi pridelki. Če pa je kremi dodan še med, matični mleček in propolis pa lahko rečemo, da koža dobi skoraj vse, kar potrebuje.

  Vsebina 50 ml.

  BREZ PARABENOV!

  Preberi več
 2. Bee Beauty krema MED

  Bee Beauty krema MED

  8,00 €

  Bee Beauty krema MED deluje kot zaščita kože pred neprijetnimi vremenskimi vplivi in onesnaženim zrakom. Zaradi vsebnosti voska in medu dnevna krema Zala kožo tudi neguje, hrani, prav tako pa jo lahko uporabimo kot podlago za ličenje.

  Koža je največji organ v našem telesu in je zato zelo izpostavljena zunanjim vplivom. Zato jo moramo redno negovati in ščititi, saj sicer pride do prekomerne izsušitve in do raznih poškodb. V ta namen so zelo priporočljive dnevne kreme s čebeljim voskom in medom. Taka krema je primerna za nego vseh vrst kože. Vosek omogoča tanek nanos kreme, ki pa bo, zaradi vsebnosti medu, zadržala vlago v koži čez cel dan.

  Vsebina 50 ml.

  BREZ PARABENOV!

  Preberi več
 3. Bee Beauty krema MATIČNI MLEČEK

  Bee Beauty krema MATIČNI MLEČEK

  8,00 €

  Bee Beauty krema MATIČNI MLEČEK s čebeljim voskom in matičnim mlečkom kožo neguje in hrani. Primerna je za nego suhe in občutljive kože, ki jo tudi gladi.

  Ponoči je čas, da se koža spočije in nahrani. Zunanji vplivi, pa tudi stres in nepravilna prehrana imajo velik vpliv na kožo. Koža postane izčrpana in zgubana. Poleg počitka potrebuje koža tudi ustrezno hrano. Krema z matičnim mlečkom je idealna, saj matični mleček deluje na spodnje plasti kože in s tem kožo hrani in gladi.

  Vsebina 50 ml.

  BREZ PARABENOV!

  Preberi več
 4. Bee Beauty šampon z medom in propolisom

  Bee Beauty šampon z medom in propolisom

  6,00 €

  Šampon Bee Beauty z medom, propolisom in eteričnim oljem ugodno deluje na lasišče. Šampon preprečuje prekomerno mastenje in izsuševanje las ter ščiti tudi roke pri umivanju. primeren je za nego kože in las. Vsebina 200 ml

  Preberi več
 5. Bee Beauty MED ZA MASAŽO

  Bee Beauty MED ZA MASAŽO

  8,00 €

  Med za masažo z dodatkom eteričnih olj .Medena masaža čisti in hrani kožo, gladi gube, ter daje koži čvrstost in elastičnost. Istočasno pa pospeši prekrvavitev v koži in mišicah in ugodno vpliva na živčni sistem.

  Medena masaža je čudovita sprostitev, ki pomaga očistiti telo strupov. Poleg tega se pri masaži izloča tudi hormon sreče, ki poskrbi za dobro počutje. Medena masaža je primerna za vse ljudi, ki imajo suho in neelastično kožo, ki so pod stresom ali imajo težave s celulitom. Za odpravljanje celulita je priporočljivo, da izvajamo masažo vsaj dva tedna, vsak drugi dan. Zelo je priporočljiva tudi po porodu , ker koži povrne elastičnost. Idealna je za vse, ki želijo biti sproščeni in v dobri kondiciji.

  Vsebina 130 g.

  Preberi več
 6. Bee Beauty BALZAM ZA USTNICE

  Bee Beauty BALZAM ZA USTNICE

  3,80 €

  Balzm za ustnice nudi odlično zaščito v vseh vremenskih razmerah. Ustnice vlaži, hrani in neguje, propolis pa celi in ščiti pred zunanjimi vplivi.

  Preberi več
 7. Bee Beauty MEDENI PILING

  Bee Beauty MEDENI PILING

  8,00 €

  Medeni piling z ognjičem in belo glino očisti in nahrani kožo ter jo naredi gladko in medhko.

  150 g

  Preberi več

   

Padajoče
na stran