Košarica: Skupaj:0,00 €
Telefon: 01 364 00 20 

Čebelji pridelki

   

Padajoče
na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 1. Gelée royale super dvojni - Med za starejše 250 g

  Gelée royale super dvojni - Med za starejše 250 g

  9,30 €

  PREHRANSKO DOPOLNILO Gelée royale super dvojni je med, obogaten s cvetnim prahom in matičnim mlečkom.  Ne vsebuje konzervansov, sladil, barvil in umetnih arom. Vsebina 250 g.

  Sestavine: med 89 %, cvetni prah 8 %, matični mleček 3 %.

  Preberi več
 2. Gelee royale super s propolisom

  Gelee royale super s propolisom 250 g

  9,30 €

  PREHRANSKO DOPOLNILO Gelée royale super s propolisom je med, obogaten s cvetnim prahom, matičnim mlečkom in propolisom.  Ne vsebuje konzervansov, sladil, barvil in umetnih arom. Vsebina 250 g.

  Sestavine: med 89,5 %, cvetni prah 8 %, matični mleček 1,5 %, 70% izvleček propolisa 1 %.

  Preberi več
 3. Gelee royale mite

  Gelée royale mite - Med za otroke 250 g

  7,20 €

  Gelee royale mite je med , obogaten z matičnim mlečkom. Izdelek ni primeren za otroke do 1 leta starosti.  Ne vsebuje konzervansov, sladil, barvil in umetnih arom. Vsebina 250 g.

  Sestavine: med, matični mleček.

  Preberi več
 4. Matični mleček 40g

  Matični mleček 40g

  45,00 €

  MATIČNI MLEČEK PRIDELAN V SLOVENIJI je čebelji pridelek, ki ga ne uživamo zaradi njegove energijske vrednosti ali dobrega okusa, temveč z njim dopolnjujemo manjkajoče snovi v našem telesu. Je izloček faringealnih žlez mladih čebel delavk. Z njim dva do tri dni krmijo čebelje ličinke, matico pa celo življenje. Zato čebele v tem obdobju imenujemo tudi čebele dojilje. Ker matica uživa matični mleček celo življenje, je še enkrat večja od čebele delavke, ima sposobnost zaleganja jajčec ( tudi do 2000 jajčec na dan v času sezone) in lahko živi štiri ali celo pet let. Čebela delavka pa najdlje preživi zimo, v času sezone pa le štiri do šest tednov. Ta razlika nastane, ker matični mleček upočasni procese staranja, obnavlja tkivo in ohranja moč. Ko je v celicah največ matičnega mlečka, ga čebelar pobere in tako postane izvrstna hrana tudi za ljudi. Uporablja so kot dodatek k prehrani. Uporabljamo lahko svežega, nepredelanega ali pa v prahu ( liofiliziran , ki mu je bila odvzeta voda) . Pri nas lahko kupite svež matični mleček. Svež matični mleček morate hraniti v hladilniku, ker se sicer lahko , zaradi visoke vsebnosti vode, pokvari. Preberi več
 5. Cvetni prah - Pollen

  Cvetni prah - Pollen 130 g

  8,50 €

  CVETNI PRAH sodi na začetek dolge verige v razvoju cvetočih rastlin. Čebele ga nabirajo za hrano, saj jim zagotavlja najpomembnejši vir beljakovin in je s tem dejavnik za ohranitev čebelje vrste. Poznamo toliko vrst cvetnega prahu, kot je vrst cvetočih rastlin. Med seboj se ločijo po barvi in obliki. Ko čebele letajo iz cveta na cvet, hote ali nehote, nabirajo cvetni prah. Ob tem opravijo svoje največje poslanstvo na zemlji, to je oprašujejo cvetoče rastline. Med zbiranjem zrnca vlažijo z medom ter jih po več tisoč zlepijo v večja zrna, ki jih na zadnjih nogah nosijo v panj. Če čebelar pred vhod v panj nastavi ustrezno mrežico, čebelam posmuka zrnca cvetnega prahu iz nog. Tega čebelar pobere in shrani svežega, ga zmeša z medom ali posuši. In tako postane cvetni prah odlična hrana tudi za ljudi.

  Izdelek je posušen cvetni prah. Vsebina 130 g.

  Preberi več
 6. Propolis 15 ml

  Propolis 15 ml

  3,50 €

  PROPOLIS iz Hiše medu Božnar je PREHRANSKO DOPOLNILO, ki vsebuje 14 % propolisa v alkoholni razstopini.  Ne vsebuje konzervansov, umetnih arom in barvil. Vsebina 15 ml.

  Sestavine: etanol, propolis 14 %, med, rastlinski glicerin.

  Preberi več
 7. Gelee royale forte 450 g

  Gelee royale forte 450 g

  38,00 €

  PREHRANSKO DOPOLNILO Gelée royale forte je med z  visoko vsebnostjo cvetnega prahu in matičnega mlečka. Ne vsebuje konzervansov, sladil, barvil in umetnih arom. Namenjen je športnikom vseh vrst  in vsem, ki želijo, da je njihova fizična in psihična zmogljivost čim boljša. 

  Vsebina 450 g.

  Sestavine: Med 80,10 %, cvetni prah 13,3 %, matični mleček 6,6 %.

  Preberi več
 8. Immunomel

  Immunomel 250 g

  14,40 €

  Immunomel je proizvod iz medu in koncentriranega izvlečka škrlatnega ameriškega slamnika (Echinacea purpurea (L.) Moench). Ameriški slamnik se tradicionalno uporablja za krepitev odpornosti organizma in za blažitev simptomov gripe in prehlada. Preberi več
 9. Med z ingverjem

  Med z ingverjem 250 g

  8,00 €

  V izdelku smo združili lastnosti medu, ingverja in cimeta.

  Sestavine: med, ingver 2 %, cimet.

  Ingver je močan naravni antioksidant. Skupaj z medom in cimetom pomaga vzdrževati psihofizično kondicijo organizma.

  Preberi več
 10. Med z ginsengom

  Med z ginsengom 250 g

  10,50 €

  Med z ginsengom je naravni eliksir, pripravljen iz medu, ginsenga in matičnega mlečka. Izdelek ni primeren za otroke. Izdelek združuje lastnosti medu, ginsenga in matičnega mlečka . Preberi več

   

Padajoče
na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2