Bee Beauty krema matični mleček 50 ml

Na zalogi

8,00 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

Bee Beauty krema MATIČNI MLEČEK je izdelana na osnovi čebeljega voska, z dodanim matičnim mlečkom in oljem pšeničnih kalčkov. Je negovalna in hranilna krema, ki daje koži tudi potrebno vlažnost. Sestavine mazilne podlage kožo negujejo , aktivni dodatki ( olje pšeničnih kalčkov, matični mleček) pa jo izdatno hranijo. Nanašamo jo na očiščeno kožo zvečer, pri zelo suhi koži pa uspešno nadomešča tudi dnevno kremo. Ponoči je čas, da se koža spočije in nahrani. Zunanji vplivi, pa tudi stres in nepravilna prehrana imajo velik vpliv na kožo. Koža postane izčrpana in zgubana. Poleg počitka potrebuje koža tudi ustrezno hrano. Krema z matičnim mlečkom je idealna, saj matični mleček deluje na spodnje plasti kože in s tem kožo hrani in gladi. 


Čebelji vosek se že stoletja uporablja pri pripravi raznih kozmetičnih izdelkov. Vsebuje namreč vitamina A in F, ki sta naši koži nujno potrebna. Kožo mehča, jo gladi in ji daje prožnost , hkrati pa jo varuje pred zunanjimi vplivi. Ker je izredno elastičen in prožen, lahko izdelke, ki ga vsebujejo, nanašamo na kožo v zelo tankem sloju. Čebelji vosek regulira tudi vlago v koži in omogoča dobro oskrbo s kisikom.

Matični mleček kožo mehča in gladi, jo osvežuje in zmanjšuje gube. Istočasno pa pospešuje tudi obnavljanje kožnega tkiva. Zaradi njegovih lastnosti ga največkrat najdemo v kremah in mazilih, namenjenih obnavljanju in pomlajevanju kože.


Vsebina: 50 ml.


BREZ PARABENOV!

Sestavine/Ingredients: Aqua – Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Cholesterol and Petrolatum - Paraffinum liquidum – Cera Alba - Lanolin - Sodium Borate - Royal Jelly - Triticum Vulgare Germ Oil – Citric Acid- Potasium sorbate - Sodium benzoate,– Parfum/Fragrance .