Košarica: Skupaj:0,00 €
Telefon: 01 364 00 20 

ČOKOLADA / BONBONI

   

Padajoče
na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 1. Čokolada z medom in cvetnim prahom

  Čokolada z medom in cvetnim prahom

  Že od 2,70 €

  Čokolada z medom in cvetnim prahom združuje zdravilne in prehranske lastnosti slovenskega cvetnega prahu z edinstvenim okusom najboljše belgijske čokolade. Da so čebele nabrale dovolj cvetnega prahu za eno tablico 40g čokolade, so morale obiskati več kot 150.000 cvetov. Pomembno pri tem pa je tudi, da so med nabiranjem vse te rastline tudi oprašile.

  Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, cvetni prah ( 3%), emulgator ( sojin lecitin), aroma, naravna aroma vanilije. Vsebnost kakava vsaj 32,8 %. Lahko vsebuje sledi oreškov in pšenice.

  Preberi več
 2. MEDENI BONBONI Z LIMONO 100g

  MEDENI BONBONI Z LIMONO 100g

  4,50 €

  MEHKI MEDENI BONBONI Z LIMONO 100 g

  Kombinacija medu z okusom limone bo navdušila tudi najzahtevnejše potrošnike

  Preberi več
 3. BONBONI Z MEDOM IN MALINAMI 100 g

  BONBONI Z MEDOM IN MALINAMI 100 g

  4,50 €

  MEHKI BONBONI Z MEDOM IN MALINAMI 100 g

  Kombinacija medu z okusom maline bo navdušila tudi najzahtevnejše potrošnike

  Preberi več
 4. BONBONI Z MEDOM IN BOROM

  BONBONI Z MEDOM IN BOROM

  Že od 2,70 €

  TRDI BONBONI Z MEDOM IN BOROM

  Preberi več
 5. BONBONI S PROPOLISOM

  BONBONI S PROPOLISOM

  Že od 2,70 €

  TRDI BONBONI S PROPOLISOM

  Preberi več
 6. BIO Čokomed Premium 250 g

  BIO Čokomed Premium 250 g

  7,50 €

  BIO medeni namaz , pripravljen iz medu, lešnikov, agavinega sirupa in kakava. Ne vsebuje dodanega sladkorja, konzervansov, barvil, arom, olja in soje. Odličen je na kruhu, palačinkah in pecivu. Izdelek vsebuje samo surovineekološkega izvora in je certificiran ekološki proizvod (SI-EKO-001).

  Sestavine: med*, lešniki*, agava sirup*, kakav v prahu*.. *Iz ekološke pridelave. Vsebuje le naravno prisotne sladkorje

  Preberi več
 7. Blagajeva moč

  Blagajeva moč

  12,70 €

  Čokolada z medom in suhimi figami ter čokolada z medom in suhimi slivami, pakirani v darilno embalažo "Grof Blagaj" sta namenjeni vsem, ki imajo radi čokolado in med. Poleg tega pa tudi vsem, ki cenijo izdelke z zgodbo. Zgodba Grofa Blagaja pred dvesto leti je lahko navdih vsem tudi v današnjme času. Izdelek je lahko tudi lepo slovensko darilo, saj predstavlja naravo, zdravje in tradicijo.

  Mlečna čokolada z medom in suhimi figami. Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, suhe fige (6%), mleko v prahu, kakavova masa, med v prahu (1,5%), emulgator: sojin lecitin, aroma, naravna aroma vanilije. Kakavovi deli najmanj 32,8%. Lahko vsebuje sledi oreškov in pšenice.

  Mlečna čokolada z medom in suhimi slivami. Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, suhe slive ( 6%), mleko v prahu, kakavova masa, med v prahu(1,5%), emulgator: sojin lecitin, aroma, naravna aroma vanilije. kakavovi deli najmanj 32,8 %. Lahko vsebuje sledi oreškov in pšenice.

  Preberi več
 8. Čokolada z medom in jagodami

  Čokolada z medom in jagodami

  Že od 2,70 €

  Čokoladi z visoko vsebnostjo kakava je dodan kot sladilo tudi med v prahu (1,5 %) . Okus medene čokolade se odlično poda k dodatkom kot so jagode.

  Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, crispy jagoda (2%, glukozni sirup, sladkor, jagode, gostilo E401), med v prahu(1,5%), emulgator (sojin lecitin), aroma, naravna aroma vanilije. Kakavovi deli najmanj 32,8%. Lahko vsebuje sledi oreškov in pšenice.

  Preberi več
 9. Čokolada z medom in malinami

  Čokolada z medom in malinami

  Že od 2,70 €

  Čokoladi z visoko vsebnostjo kakava je dodan kot sladilo tudi med v prahu (1,5 %) . Okus medene čokolade se odlično poda k dodatkom kot so maline.

  Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, crispy malina ( 3%, sladkor, maline, gostilo E1412, koncentrat maline), med v prahu (1,5%), emulgator ( sojin lecitin), aroma, naravna aroma vanilije. Kakavovi deli najmanj 32,8 %. Lahko vsebuje sledi oreškov in pšenice.

  Preberi več
 10. Čokolada z medom in vrtnicami

  Čokolada z medom in vrtnicami

  Že od 2,70 €

  Čokoladi z visoko vsebnostjo kakava je dodan kot sladilo tudi med v prahu (1,5 %) . Okus medene čokolade se odlično poda k dodatkom kot so posušeni vrtnični listi.

  Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, med v prahu (1,5%), cvetovi rdeče vrtnice (1,5%), emulgator: sojin lecitin, aroma,naravna aroma vanilije. Vsebnost kakava vsaj 32,8 %. Lahko vsebuje sledi oreškov in pšenice.

  Preberi več

   

Padajoče
na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2