Med     Zdravje    Kozmetika    Čokolada     Sladki butik     Darila     Vosek

EU projekt, moj projekt 2019: Blagajevi dnevi in polhova družinska doživetja

EU projekt, moj projekt 2019: Blagajevi dnevi in polhova družinska doživetja

Hiša Medu Božnar, Muzej pošte in telekomunikacij, Polhograjska graščina in Občina smo se pridružili kampaniji EU projekt, moj projekt 2019 in skupaj pripravili zgodbo, ki je nastala s pomočjo evropskih sredstev.

V maju bomo organizirali več prireditev na katere vas vabimo že danes. Lahko pa med 1. in 15. aprilom, na spletni strani EU skladov glasujete za naj projekt.

Glasujte za naš projekt.
Program majskih prireditev:

  • 11. 5. 2019 ob 11. uri, Otvoritev poletne sezone Polhovega Doživljajskega parka: glasbena pravljica Polh rogovilež, voden ogled Polhovega doživljajskega parka z interpretativnim vodnikom, Medene delavnice Hiše medu Božnar, otroška čajanka z grofom Blagajem, Tematsko vodenje po zgodovini pošte v 19. stoletju v Muzeju pošte in telekomunikacij
  • 12. 5. 2019 ob 11. uri, Voden ogled Polhovega doživljajskega parka z interpretativnim vodnikom, Medene delavnice Hiše medu Božnar, otroška čajanka z grofom Blagajem Tematsko vodenje po zgodovini pošte v 19. stoletju v Muzeju pošte in telekomunikacij
  • 18. 5 . 2019 ob 11. uri, Voden ogled Polhovega doživljajskega parka z interpretativnim vodnikom, Medene delavnice Hiše medu Božnar, otroška čajanka z grofom Blagajem, Tematsko vodenje po zgodovini pošte v 19. stoletju v Muzeju pošte in telekomunikacij. Za samostojne oglede je Polhov doživljajski park odprt vsak dan od 10:00 do 20:00.
0