Med     Zdravje    Kozmetika    Čokolada     Sladki butik     Darila     Vosek

Medene novice št. 2

Medeno novice št. 2

Ponovno so pred vami Medene novice, glasilo, s katerim vas obveščamo o novostih Hiše medu Božnar ter poučimo o medenih temah. Naše prijateljice, cvetoljube čebele, proizvajajo pet različnih izdelkov: čebelji vosek, med, matični mleček, propolis in cvetni prah.

V Medenih novicah si lahko preberete vse o njih, izveste, kako nastanejo, kako jih lahko uporabimo in katere blagodejne učinke imajo na naše počutje in kožo. Če jih uporabimo pravilno, lahko storimo veliko dobrega za naše nežne roke, razpokane ustnice in obraz. Zaradi dobrih učinkov so to idealne surovine za nego kože. Navedene čebelje surovine so tudi sestavni del medene kozmetike BEE BEAUTY. Kolekcijo sestavljajo balzam za ustnice, medeni piling, kreme, šampon, kopalna sol in med za masažo.

V osrednjem delu Medenih novic smo vam pripravili izbor medenih daril. Naše številne medene izdelke vam lahko ponudimo tudi v drugačnih kombinacijah in pakiranjih. Izberete lahko tudi možnost personaliziranja izdelkov z obešanko na kateri je natisnjen vaš logotip ali sporočilo. Izdelki tako postanejo enkratna izbira za obdarovanje poslovnih partnerjev ali vaših bližnjih.

Vedoželjni poiščite članek o odpravljanju kašlja, kot ga opiše knjiga Moč medu iz leta 1984 ali pa recepte za domačo pripravo medenega mazila za roke, ustnice ali obraz.

Najavljamo tudi novost v ponudbi, medene bonbone in vas vabimo na obisk v Polhov Gradec.

Medene novice vam lahko brezplačno pošljemo na vaš naslov. Pišite nam na info@boznar.si.

0